Dubrovački muzeji

 
3.6.2019.

Više od svjetla i soli: 200 godina hrvatskih svjetionika

Izložba "Više od svjetla i soli: 200 godina hrvatskih svjetionika" bit će otvorena u utorak, 4. lipnja 2019. godine u 19.30 sati u žitnici „Rupe“. Rezultat je to suradnje Dubrovačkih muzeja, Hrvatskog pomorskog muzeja Split i Plovputa d.o.o.

8.4.2019.

Stare fotografije i razglednice iz fundusa Pomorskog muzeja u Dubrovniku

Stare fotografije i razglednice iz fundusa Pomorskog muzeja u Dubrovniku autorice Ljerke Dunatov novo je izdanje kataloga zbirki Dubrovačkih muzeja dostupno u muzejskim prodavaonicama Dubrovačkih muzeja u Kneževu dvoru i Pomorskom muzeju.

31.8.2018.

Kartografska baština Europe, Jadrana i Dubrovačke Republike

Izložba „Kartografska baština iz fundusa Pomorskog muzeja u Dubrovniku“ autorice Ane Kaznačić Skurić bit će otvorena u Kneževu dvoru u ponedjeljak, 3. rujna 2018. godine u 20 sati.

27.8.2018.

Dubrovački povijesni brodovi

Dubrovački povijesni brodovi naziv je nove edukativne bojanke Dubrovačkih muzeja koja, osim predložaka za bojanje, donosi i osnovne informacije o dubrovačkim povijesnim brodovima.

23.8.2018.

Lloydovi slikopisi u Gradskom muzeju Negotino

Nakon gostovanja u Bitoli, izložba Dubrovačkih muzeja „Lloydovi slikopisi“ otvorena je u srijedu 22. kolovoza u makedonskome Gradskom muzeju Negotino.

20.7.2018.

Lloydovi slikopisi gostuju u Makedoniji

Izložba Dubrovačkih muzeja „Lloydovi slikopisi“ otvorena je u srijedu 18. srpnja u Nacionalnoj ustanovi Zavod i Muzej Bitole, gdje će gostovati mjesec dana.  Nastavak je to uspješne međunarodne muzejske suradnje između Dubrovačkih muzeja i Nacionalne ustanove Zavod i Muzej Bitole započete 2016. godine gostovanjem tadašnjeg ravnatelja Zorana Altiparmakova i kustosice Nade Genevske Bračić u Dubrovniku.

← Starije