Dubrovački muzeji

 
 
12.4.2019. | Etnografski muzej

MUNGU IBARIKI AFRIKA / jedna (ne)obična misija

U sklopu izložbe fotografija “Tanzanija u srcu”, autor Božo Benić će u ponedjeljak, 15. travnja 2019. godine u 19.30 sati u žitnici “Rupe”  održati predavanje MUNGU IBARIKI AFRIKA:  jedna (ne)obična misija. Govorit će o svom volonterskom iskustvu u Tanzaniji, radu udruge „Kolajna ljubavi“, Sirotištu sv. Ante, programu “Kumstva” te humanitarnoj akciji „Dubrovnik za Afriku: kap vode – ocean ljubavi“.

8.4.2019. | Pomorski muzej

Stare fotografije i razglednice iz fundusa Pomorskog muzeja u Dubrovniku

Stare fotografije i razglednice iz fundusa Pomorskog muzeja u Dubrovniku autorice Ljerke Dunatov novo je izdanje kataloga zbirki Dubrovačkih muzeja dostupno u muzejskim prodavaonicama Dubrovačkih muzeja u Kneževu dvoru i Pomorskom muzeju.

1.4.2019. | Kulturno - povijesni muzej

Izložba „Komode kroz stoljeća“ produljena do 2. lipnja

Izložba  Dubrovačkih muzeja „Komode kroz stoljeća: namještaj iz zbirke Kulturno-povijesnog muzeja u Dubrovniku“ postavljena u prosincu prošle godine u Kneževu dvoru,  produljena je do 2. lipnja 2019. godine. Autorica izložbe je ravnateljica Dubrovačkih muzeja Pavica Vilać, dok likovni postav potpisuje studio Rašić+Vrabec.

28.3.2019. | Etnografski muzej

Otvorena izložba fotografija Tanzanija u srcu

Izložba fotografija „Tanzanija u srcu“ otvorena je u srijedu navečer pred stotinjak posjetitelja u žitnici „Rupe“.  Izložba je rezultat suradnje Dubrovačkih muzeja, autora Boža Benića i Župe sv. Mihajla.

25.3.2019. | Etnografski muzej

Tanzanija u srcu

Izložba fotografija „Tanzanija u srcu“ bit će otvorena u srijedu, 27. ožujka 2019. u žitnici “Rupe” s početkom u 20 sati. Izložba je rezultat suradnje Dubrovačkih muzeja, autora Boža Benića i Župe sv. Mihajla.

15.3.2019. | Kulturno - povijesni muzej

Predavanje na temu „Talijanski doseljenici u Dubrovniku (1808. – 1918.)“

Dubrovački muzeji i Zavod za povijesne znanosti HAZU u Dubrovniku pripremili su novo predavanje na temu Talijanski doseljenici u Dubrovniku (1808.-1918.) 18. ožujka 2018. u 19 sati, u glazbenoj dvorani Kneževa dvora, a održat će ga dr.sc. Ariana Violić Koprivec.

← StarijeNovije →