Dubrovački muzeji

 
31.1.2017.

Lloydovi slikopisi u Puli

Izložba Dubrovačkih muzeja „Lloydovi slikopisi: Svjedočanstva o Sredozemlju s kružnih putovanja putničkih parobroda Jugoslavenskoga Lloyda 1930-ih godina" otvorena je u Noći muzeja, 27.  siječnja u Povijesnom i pomorskom muzeju Istre u Puli, gdje će gostovati do konca veljače. 

3.11.2016.

Kulturno-povijesni i Pomorski muzej otvoreni do 16 sati

Od danas, 3. studenoga Dubrovački muzeji prelaze na zimsko radno vrijeme. Kulturno-povijesni i Pomorski muzej bit će otvoreni za posjetitelje do 16 sati, dok se radno vrijeme ostalih izložbenih prostora i stalnih postava neće mijenjati. 

 

19.10.2016.

Jedinstvena građa nema gdje biti izložena!

Izložba „Iznik - osmanska keramika iz dubine Jadrana“ zabilježila je preko 11 tisuća posjetitelja u tri mjeseca, koliko je bila postavljena u žitnici „Rupe“! Izložba je u suorganizaciji Dubrovačkih muzeja i Hrvatskog restauratorskog zavoda te u suradnji s Muzejom Mimara i Institutom Yunus Emre otvorena u srpnju, a zatvorena je u ponedjeljak (17. listopada). 

30.9.2016.

Produžena izložba 'Iznik - osmanska keramika iz dubine Jadrana'

''Iznik – osmanska keramika iz dubine Jadrana'', izložba postavljena u žitnici ''Rupe'' polovinom srpnja ove godine, zbog velikog interesa javnosti, produžena je do ponedjeljka,  17. listopada.

24.8.2016.

Mala škola brodogradnje po drugi put na Lokrumu ove godine

Mala škola brodogradnje je naziv kreativne radionice za djecu koja će se po drugi put ove godine održati na Lokrumu. 

3.8.2016.

Porinuta dubrovačka gondula 'Đive'

Mala škola brodogradnje ove godine se održala na otoku Lokrumu u organizaciji Pomorskog muzeja Dubrovačkih muzeja, udruge Trabakul i Rezervata Lokrum u razdoblju od 20. lipnja do 24. srpnja.

← StarijeNovije →